Venerdì

Den största nyheten av dem alla: Vi har fått ett rum, det vi var och kollade på häromdagen. Vi kommer att dela lägenheten tillsammans med två tjejer och en kille. Huset ligger i ett fint område nära centrum och vi flyttar in på måndag. Så nu är det bestämt att vi stannar här fram till någon gång i juni. Vi bor i Genova! Vi fick några konstiga blickar från italienarna när vi stod och hoppade och kramade om varandra mitt på gatan efter att ha fått beskedet att rummet var vårt...



Dags att byta B&B! Farväl hor-gränden.

Efter att ha bott tre nätter på ett B&B, som låg i en av de mest prostitutionstäta gränderna, var det dags att röra på sig och flytta vidare. Kvinnan som drev B&B:t var jättegullig och hjälpsam och vi trivdes väldigt bra hos henne. Med sammanlagt 60 kilo bagage flyttade vi in några timmar på ett "lunchställe" innan vi tog oss till nästa B&B som skulle komma att bli vårt hem de närmsta tre nätterna.



På väg mot vårt nya B&B.
"Louise, vi ska väl inte uppför den trappan?"
Några sekunders tystnad. "Eh... Jo..."



Middag hos nyfunna vänner. Förfest med Galenpanna och diverse kortspel.

Vi blev hembjudna på middag hos Tove, den svenska tjejen, och några av hennes vänner. Vi plankade bussen dit tillsammans med Anna, en annan svenska. Vi hade inte riktigt "tid" att köpa biljett... Hos Tove blev det pasta, så klart, tillagad av en riktig italienare, lekar och en massa trams.



Piazza delle Erbe, en "lugn" kväll.

Vi promenerade ner till stan och gick till Piazza delle Erbe, där alla Genovas ungdomar hänger en fredagskväll. Det vill säga: det är jäkligt trångt att ta sig fram!



"Serious!"

Vi spenderade större delen av kvällen/natten på piazzan, pratade, skrattade och hade det galet kul.


Kommentarer
Postat av: KusinStina

Ni verkar ibte trivas och jag är inte alls avundsjuk ;)

Kram

2011-03-13 @ 10:44:55
Postat av: Anonym

- gud vad kul, grattis! haha saknar att planka :( hahahaha!

2011-03-13 @ 13:53:58
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0