To do-list

Jag har slängt ihop en liten lista på några av de många saker som vi har bestämt oss för att göra när vi väl befinner oss i vårt drömland. Tips på fler grejer man bara måste hitta på i pizza-landet välkomnas varmt! Inte för att vi tror att vi kommer sitta sysslolösa...

Bara tio dagar tills äventyret tar sin början.

/Ellen


TVÅ VECKOR!!!







En månad

Idag sa jag upp mig från jobbet! Har en månads uppsägning, så jobbar fram tills dess att vi åker. Ganska konstig känsla, men nu finns det ingen återvändo, vi kommer att åka och det kommer bli ett otroligt äventyr! Kan ju även avslöja att vi nu har köpt flygbiljett. En enkel flybiljett. Till Italien! Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker. EN MÅNAD!

/Louise


Äntligen

Äntligen börjar det hända grejer! Men ni får lugna er lite till, vi ska snart berätta allt...


Rum att hyra!

Igår kväll skickade vi iväg ca 10 stycken intressemail till personer som hade rum att hyra ut. Vi har nog vant oss vid tanken att hyra bara ett rum att bo i. Jag menar, vi åker väl inte till Italien för att spendera tiden inomhus? Hur som helst, redan efter bara några timmar hade vi fått ett par svar! Det är så kul när någonting händer. Vi har även kollat på datum för resan och som det ser ut nu kan det bli den 8:e mars!

Det är så mycket grejer vi vill göra när vi är där nere. Så mycket grejer vi SKA göra. Finns även en hel del platser vi vill åka tillbaka till och återuppleva. Snart dags att göra en lista över saker. Det kan inte bli annat än bäst.

/Ellen




Love!


RSS 2.0