Ett steg närmare...

Ett steg närmare drömmen... Vi har börjat svara på lägenhets/rums-annonser (än så länge bara en, men fler ska det bli!) och helt plötsligt känns allt så mycket verkligare! Nu hoppas vi på lite tur också!

Planeringen fortsätter...

Vi ägnade en kväll åt att skicka iväg några mail till olika svenska hemsidor som ger Italientips. Nu håller vi bara tummarna för att vi kan få något svar med lite tips eller råd som kan hjälpa oss en bit på vägen. Vi hittade även till en sida som vi varit inne på tidigare. Den italienska motsvarigheten till Blocket. Där kikade vi omkring på lägenheter och oj, vad sugen man blev på att höra av sig till en del! Därför knåpade vi ihop en liten text som man skulle kunna skicka iväg till de annonser som verkar intressanta. Vi ska väl bara försöka få den godkänd av någon vänlig italiensk vän först ;-)

Och snart är det dags att på allvar börja kolla efter flygbiljetter. Tänk när vi sitter där och bokar varsin enkelbiljett. Till Italien liksom. Wow.

/Ellen





Camogli


Uppdatering!

Det har varit dåligt med uppdateringarna här, vi vet... men det har stått lite still det sista och därför har vi helt enkelt inte haft något att skriva om. Det börjar dock dra ihop sig, våra planer är att åka i mars och tiden går ruskigt snabbt! Exakt var vi ska är inte riktigt bästämt ännu, men vi är ganska inställda på Ligurien eller Toscana. En del undrar hur länge vi tänkt vara borta och ja, det är inte heller riktigt bästämt ännu, men till sommaren blir det nog i alla fall, om vi har möjlighet. Vad som händer sen får vi se. Så nu ska vi göra ett ryck och se till så att det händer lite saker! En dröm blir inte verklighet av sig själv! 

/ Louise

RSS 2.0